010 713 8526 wij@booop.nl

Klik de titel om naar de plugin pagina te gaan of installeer ze gelijk, als je er een wilt, vanuit je eigen WordPress installatie. Dit artikel hebben we overgenomen van onze andere website : 247.today. Lees daar meer over WordPress en SEO als je daar interesse in hebt.

Yoast Seo Plugin

Een geweldige plugin die je helpt bij de Zoekmachine optimalisatie van je website, teksten en meer. Heel veel meer. Een geweldige plugin door Joost de Valk en zijn team!

Loco Translate

Een geweldige plugin die het vertalen van templates echt heel eenvoudig maakt. Een van de grootste uitdaging als je een WordPress template aanschaft is de vertaling. Deze tool helpt je bij het snel vertalen van je template.

ContactForm 7

Een erg handige tool om contactformulieren en andere formulieren mee aan te maken. Deze moet je simpel weg in je WordPress installatie hebben zitten. Informatie binnen halen ging nog nooit zo makkelijk. We hebben nog nooit een opdrachtgever gehad die er niet mee kon werken.

MailPoet

Om van uit WordPress mooie opgemaakte emails te versturen die je echt super snel kan opmaken gebuiken wij altijd MailPoet. Wel gebruiken we altijd een externe email provider. Onze voorkeur gaat uit naar Mandrill van Mailchimp maar er zijn ongetwijfeld ook andere die erg goed zijn.

W3 Total Cache

Snelheid van je website is erg belangrijk. Als je op een shared hosting omgeving zit dan kan het wel een voorkomen dat je WordPress site traag is. Dat kan door dat je een slechte hosting provider hebt gekozen zoals… of om wat voor reden dan ook. W3 Total Cache zorgt voor snelheid door caching. Ook voor je overall SEO prestaties is een snelle site van groot belang! Maximale laad tijd van je website mag niet boven de 2,5 seconden liggen.