010 713 8526 wij@booop.nl

WordPress introduceert Distraction Free Writing

Soms is het lastig om focus te houden en lukt het je om je door álles af te laten leiden. De momenten waarop je juist jouw gedachten in woorden om wilt zetten en je je moet concentreren. Zo min mogelijk afleiding. Niets anders dan jouw gedachten en een leeg scherm WordPress helpt je daar bij! Nog makkelijker: Bestel jouw gratis webhosting met WordPress alvast voor geïnstalleerd zodra je begint. Boóóp helpt je graag!

booop gratis webhosting met wordpress hosting

Bij het gratis webhosting pakket van boóóp krijg je de mogelijkheid om WordPress automatisch te laten installeren. De Afleidingsvrije modus krijg je er bij!

Sinds de update naar WordPress versie 4.1 is er de optie om de Afleidingsvrije modus aan te zetten. Je krijgt met deze optie een mooi leeg scherm waarmee je heel makkelijk allemaal afleidende opties met een druk op de knop verbergt. Super handig!

Gratis webhosting of onbeperkte webhosting bij boóóp inclusief gratis installatie van WordPress

Wil je meteen aan de slag met jouw nieuwe website-idee, klik dan op deze link en bestel jouw gratis webhosting pakket bij boóóp webhostingdiensten. Binnen enkele minuten ontvang je jouw website waar WordPress al voor je klaar staat. Simpel is dat!