010 713 8526 wij@booop.nl

WordPress webhosting mobile friendly makenboóóp WordPress webhosting helpt je om jouw website vandaag nog Mobile Friendly te maken!

boóóp WordPress webhostingdiensten helpt jou graag bij het maken van jouw nieuwe WordPress website. Eerder schreven we al over de veiligheid van WordPress webhosting om je te helpen en nu informeren we je graag over de stand van zaken met betrekking tot de vindbaarheid van jouw WordPress website. Vanaf nu geeft Google voorrang aan Mobile Friendly zoekresultaten. Dit is een belangrijke wijziging in het magische Google zoekalgoritme. Is jouw WordPress website geschikt voor mobiele apparaten? Mooi! Weet je het niet zeker? Foei! Tijd om aan de slag te gaan! Als er veel verkeer afkomstig is van mobiele bezoekers, dan raadt boóóp WordPress webhosting je aan om verder te lezen.

Hoe beoordeelt Google jouw website?

Deze wijziging wordt de komende weken geleidelijk doorgevoerd. Een pagina komt in aanmerking voor het label ‘mobielvriendelijk’ als het voldoet aan de volgende criteria (die worden gedetecteerd door Googlebot):

  • Er wordt geen software gebruikt die niet algemeen toegankelijk is op mobiele apparaten, zoals Flash.
  • Er wordt tekst gebruikt die leesbaar is zonder te zoomen.
  • De inhoud wordt geschaald op basis van schermgrootte, zodat gebruikers niet horizontaal hoeven te schuiven of te zoomen.
  • Links zijn ver genoeg uit elkaar geplaatst zodat gemakkelijk op de juiste link kan worden getikt.

Doe onderzoek!

Google heeft een tool beschikbaar om jouw website te checken op Mobile Friendly design. Ga naar https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly en geef de url van jouw webpagina op. Je krijgt hiermee snel inzicht in de beperkingen van jouw WordPress website.

Hulp nodig?

boóóp webhostingdiensten helpt je graag bij het aanpassen van jouw website. Je kunt het beste even een ticket aanmaken met vermelding van jouw website.