010 713 8526 wij@booop.nl

Het is groot feest! Nog geen week na lancering van ons nieuwe shared hosting platform hebben wij de 100ste klant al mogen verwelkomen. De mensen die we spreken geven vaak aan. Jullie zijn nog maar net begonnen zie ik! Dat is niet geheel het geval, alleen deze dienst en website is nieuw. Wij hebben bij elkaar opgeteld bijna 75 jaar ervaring in de hosting branche bij bedrijven als : Simple Hosting, Redknot en Polderknowledge.

Onze primaire focus was altijd groot zakelijke klanten en we hebben ook vele tevreden klanten die wij al jaren bedienen. Met boóóp, zeg maar gewoon bop overigens, willen wij een nieuw marktsegment benaderen. Er is erg veel ‘vervuiling’ in de hosting markt. Of prijzen zijn te hoog of de service is verschrikkelijk. Laat staan het mee denken of mee werken van medewerkers van de hosting bedrijven.

Wij hebben voor dat we dit initiatief gestart zijn ruim markt onderzoek gedaan bij vele van onze concullega’s. We zullen niet in detail treden over wat wij allemaal hebben meegemaakt maar we hebben in ieder geval geleerd hoe het niet moet … en zie daar al 100 klanten ;-).

Kunnen wij u ook verwelkomen?