Persoons en bedrijfs gegevens domeinregistratie

Er zijn NAW en bedrijfsgegevens nodig voor de registratie van een domeinnaam. Deze gegevens zijn vaak publiekelijk toegangkelijk. Het is niet mogelijk om een domeinnaam annoniem te registreren. De gegevens die nodig zijn noemen we basis informatie. Wij zullen nooit uw gegevens aan derde verstreken anders dan ten behoeve van het registreren van een domeinnaam.

Basisinformatie altijd nodig:

bedrijfsnaam
voornaam, tussenvoegsel, achternaam
adres, postcode, provincie, land
telefoonnummer
e-mailadres

Overige gegevens die nodig kunnen zijn per extensie. Sommige van deze domeinnaam etensies staan niet direct live voor registratie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BTW-nummer:
.co.rs
.com.mt
.com.pt
.com.ro
.dk
.ee
.hu
.it
.net.mt
.nom.ro
.org.pt
.pt
.ro
.rs
.www.ro

KvK-nummer (voor bedrijven):
.ac.cn
.asn.au
.ba
.bg
.bt
.ca
.cn
.co.jp
.co.om
.co.th
.com.au
.com.bt
.com.cn
.com.cy
.com.do
.com.ec
.com.hk
.com.lb
.com.om
.com.sg
.com.tr
.do
.ec
.fi
.hk
.hu
.ie
.in.th
.info.ec
.it
.ltd.gi
.ltd.uk
.net.au
.net.bt
.net.cn
.net.do
.net.lb
.net.om
.net.uk
.no
.or.kr
.org.au
.org.cn
.org.do
.org.lb
.org.om
.org.pt
.org.tw
.plc.uk
.pt
.pub.sa
.re
.ro
.ru
.se
.sg
.ua
.web.id

Nummer paspoort / ID-kaart (voor particulieren):
.ac.cn
.asn.au
.ba
.bg
.bt
.bt
.ca
.cn
.co.jp
.co.om
.co.th
.com.au
.com.bt
.com.bt
.com.cn
.com.cy
.com.do
.com.ec
.com.hk
.com.hk
.com.lb
.com.om
.com.sg
.com.tr
.do
.ec
.fi
.hk
.hu
.ie
.in.th
.info.ec
.it
.ltd.gi
.ltd.uk
.net.au
.net.bt
.net.bt
.net.cn
.net.do
.net.lb
.net.om
.net.uk
.no
.or.kr
.org.au
.org.cn
.org.do
.org.lb
.org.om
.org.pt
.org.tw
.plc.uk
.pt
.pub.sa
.re
.ro
.ru
.se
.sg
.ua
.web.id

Geboorteplaats, -land en -datum (voor particulieren):
.fr
.pm
.re
.ru (alleen geboortedatum)
.tf
.wf
.yt