Wil je een domeinnaam registreren dan doe je dat via je account. De stappen wijzen zichzelf je start met het invoeren van de domeinnaam voor registratie en controleerd hiermee of deze nog beschikbaar is. Je kunt tegelijk voor meerdere extensies controleren of deze vrij zijn. Heb je hulp nodig bij domein registratie dan helpen we je heel graag verder. Domeinregstatie starten.