Een domeinnaam opzeggen is heel erg eenvoudig. Je logt in op het controle paneel en gaat naar domeinen > mijn domeinen. Klik op 'beheer domein' bij het desbetreffede domein.

Er is een optie 'automatisch verlengen' wanneer je deze optie aan klikt kun je met de knop automatisch verlengen uitzetten en weer aanzetten. Indien je dit uit zet zal de domeinnaam worden opgeheven op het moment dat deze zou moeten worden verlengt.

Vergeet niet de eventueel bijbehorende hosting ook op te zeggen. Maar ook hier voor is de regel indien de factuur niet betaald wordt zal de service worden opgeheven.