010 713 8526 wij@booop.nl

Wij

Wij Mark, Maarten, Remy, Paul en Pieter hebben plezier in ons werk. Bij ons stromen de bits en bytes door onze aderen. We houden van complexe netwerk structuren, het verzinnen van full service oplossingen en het helpen van starters met hun WordPress website.

10 jaar geleden startten (wij) Pieter samen met Paul Simple Hosting. Dit bedrijf, Simple Hosting, was gespecialiseerd in Windows hosting. Met veel plezier hebben we jaren lang gewerkt om de duizenden klanten tevreden te houden. Een aantal jaar geleden werd de hoofdleverancier van Simple Hosting overgenomen niet lang daarna werd ook Simple Hosting onderdeel van deze overname. We mochten er even lekker tussen uit!

Omdat het beter kan!

Maar het was nog niet genoeg. Met alle ervaringen op zak en een frisse kijk op de markt zijn we na twee jaar weer eens om de teken tafel gaan zitten. Wat ging er vroeger niet goed, hoe ziet de markt er nu uit, wat hebben onze klanten nodig? Deze en nog tientallen andere vragen werden in kaart gebracht en soms onder het genot van een biertje uitgebreid besproken.

Dit alles heeft geresulteerd in boóóp webhosting diensten. Een webhosting bedrijf die klanten in staat stelt gratis hun website te hosten, goedkoop domeinnamen te registreren of gebruik te maken van de premium service onbeperkte hosting. Ook hebben we met booop het reseller model ingezet om ook andere in staat te stellen onze geweldige dienst, als hun eigen dienst, te verkopen.

De servers

Bewezen techniek voor een zo hoog mogelijke uptime en stabiliteitsgarantie. Wij werken met uitsluitend nieuwe hardware die wij in de verschillende datacenters installeren. De gebruikers worden evenredig over de verschillende servers verspreid om er voor te zorgen dat het netwerk snel blijft.

We werken naar een volledige redundant netwerk die een uptime van 100% zou moeten garanderen. Wij zijn ook van mening dat de beperking van dataverkeer of schijfruimte niet meer van deze tijd is.

 

Configuratie & beheer

Het beheer en configuratie is volledig toegespitst op de behoefte van onze klanten. Heb je een vraag over instellingen of bijvoorbeeld over instellingen van onze firewall dan kun je deze altijd aan ons stellen.

Informatie over de status van het netwerk en beheer taken die we uitvoeren kun je vinden in de ‘mijn boóóp’ omgeving. Opzoek naar rackspace in een tier 4 datacenter? Neem contact met ons op!