Melding : Openprovider API error: The domain is not in your Openprovider account; please transfer it to Openprovider first.

Wanneer je deze foutmelding : Openprovider API error: The domain is not in your Openprovider account; please transfer it to Openprovider first krijgt te zien neem dan direct contact op met ons. Er is wellicht iets mis gegaan met de registratie van de domeinnaam! De domeinnaam is nog niet geregistreerd!

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Hoe verwijs ik een extra domeinnaam naar mijn bestaande hostingpakket?

als je een hostingpakket met een domeinnaam in gebruik hebt bij boóóp, dan kun je...

domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam registreren dan doe je dat via je account. De stappen wijzen zichzelf je...

domeinnaam verhuizen naar booop

Als je een domeinnaam verhuist, wil je natuurlijk dat alles blijft werken. Je kunt zelf alles...

domeinnaam wegverhuizen van booop

JAMMER dat je weg gaat verhuizen. Als er iets is dat we kunnen doen of waarmee we je kunnen...

domeinnaam verlengen

Via ons systeem kun je eenvoudig en snel je eigen domeinnamen beheren. Wil je een domeinnaam...