Melding : Openprovider API error: The domain is not in your Openprovider account; please transfer it to Openprovider first.

Wanneer je deze foutmelding : Openprovider API error: The domain is not in your Openprovider account; please transfer it to Openprovider first krijgt te zien neem dan direct contact op met ons. Er is wellicht iets mis gegaan met de registratie van de domeinnaam! De domeinnaam is nog niet geregistreerd!

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

EPP code nodig voor de volgende TLD's

Voor de volgende TLD's is er een EPP nodig om deze te verhuizen. Naast alle new (.today, .xyz...

Hoe verwijs ik een extra domeinnaam naar mijn bestaande hostingpakket?

als je een hostingpakket met een domeinnaam in gebruik hebt bij boóóp, dan kun je...

domeinnaam verhuizen naar booop

Als je een domeinnaam verhuist, wil je natuurlijk dat alles blijft werken. Je kunt zelf alles...

domeinnaam wegverhuizen van booop

JAMMER dat je weg gaat verhuizen. Als er iets is dat we kunnen doen of waarmee we je kunnen...

domeinnaam opzeggen

Een domeinnaam opzeggen is heel erg eenvoudig. Je logt in op het controle paneel en gaat naar...