Hoe update ik Wordpress? Print

• 1

WordPress wordt door boóóp wordpress webhosting geinstalleerd via een plugin, waarmee je de installatie kan beheren.

Soms krijg je bij het updaten van WordPress via WordPress zelf een foutmelding. Deze kan als volgt zijn:

De update kon niet worden geïnstalleerd omdat we sommige bestanden niet konden kopiëren. Dit komt meestal door inconsistente bestandsrechten.: wp-admin/includes/update-core.php

Installatie is mislukt

De reden voor de foutmelding zit waarschijnlijk in een fout in de fie 'wp-admin/includes/update-core.php’.

Om wijzigingen te doen aan de installatie van WordPress én om WordPress+Plugin's te updaten, moet je inloggen op www.jouwdomein.nl:2222. Onder het kopje "Web Applications" zie je jouw WordPress installatie staan. Klik hier op en zoek de "Update"-button". Dit is een pijltje wat naar beneden wijst.

Je kunt ook via http://booop.nl/mijn inloggen. Ga naar http://booop.nl/mijn/clientarea.php?action=products en klik op "Bekijk details" op de regel van de domeinnaam waar je in wilt loggen. Klik in het volgende scherm op "Login bij DirectAdmin". Om wijzigingen te doen aan de installatie van WordPress én om WordPress+Plugin's te updaten, moet je inloggen op www.jouwdomein.nl:2222. Onder het kopje "Web Applications" zie je jouw WordPress installatie staan. Klik hier op en zoek de "Update"-button". Dit is een pijltje wat naar beneden wijst.

Hier kun je aangeven wat je wilt updaten, meteen plugins en thema's mee updaten én kun je een backup maken. Boóóp WordPress webhosting adviseert je met klem om hier gebruik van te maken.