Om een MYSQL database aan te maken, moet je inloggen op www.jouwdomein.nl:2222. Onder het kopje "Your Account" kun je onder andere de databases beheren. Klik op "MySQL Management" en in het volgende scherm op "Create new Database"

Je kunt ook via http://booop.nl/mijn inloggen. Ga naar http://booop.nl/mijn/clientarea.php?action=products en klik op "Bekijk details" op de regel van de domeinnaam waar je in wilt loggen. Klik in het volgende scherm op "Login bij DirectAdmin". Onder het kopje "Your Account" kun je onder andere de databases beheren. Klik op "MySQL Management" en in het volgende scherm op "Create new Database"