boóóp geeft jou inzicht in het bezoekersverkeer door middel van Webalizer statistieken.. Je kunt deze vinden rechts bovenaan de pagina die je ziet als je inlogt op www.jouwdomein.nl:2222. Onder het kopje "Site Summary / Statistics / Logs" kun je de statistieken vinden. Klik onder "Domain Webalizer Stats" op jouw domeinnaam waarvan je de statistieken wilt zien.

Je kunt ook via http://booop.nl/mijn inloggen. Ga naar http://booop.nl/mijn/clientarea.php?action=products en klik op "Bekijk details" op de regel van de domeinnaam waar je in wilt loggen. Klik in het volgende scherm op "Login bij DirectAdmin". Onder het kopje "Site Summary / Statistics / Logs" kun je de statistieken vinden. Klik onder "Domain Webalizer Stats" op jouw domeinnaam waarvan je de statistieken wilt zien.

Wil je meer inzicht in het gebruik van jouw website? Overweeg dan om Google Analytics te installeren. Voor WordPress raden we de JetPack plugin aan.