Waar vind ik de sitebuilder? Print

• 1

De sitebuilder die je bij boóóp kunt gebruiken, heet Installtron. Je kunt deze vinden onderaan de pagina die je ziet als je inlogt op www.jouwdomein.nl:2222. Onder het kopje Web Applications kun je de beschikbare toepassingen vinden. (Klik op "view more")

Je kunt ook via http://booop.nl/mijn inloggen. Ga naar http://booop.nl/mijn/clientarea.php?action=products en klik op "Bekijk details" op de regel van de domeinnaam waar je in wilt loggen. Klik in het volgende scherm op "Login bij DirectAdmin". Onder het kopje Web Applications kun je de beschikbare toepassingen vinden. (Klik op "view more")