Als het goed is heeft u een email ontvangen met daarin de login gegevens van uw Wordpress installatie. Het kan echter voorkomen dat u deze email niet heeft ontvangen of dat deze email in uw SPAM box terecht is gekomen. Om een nieuw wachtwoord aan te maken neemt u de volgende stappen.

1. Login op uw Mijn Booop account;
2. Ga in het menu naar  'Diensten > Mijn Services';
3. In het overzicht, knop 'Bekijk details';

Je zit dan in het hosting pakket overzicht;

4. Wanneer je naar beneden gaat zie je een knop 'Login bij DirectAdmin' klik daar op;
5. In directadmin zie je rechts onderaan 'Installatron Script Installer' klik daar op;

Je ziet dan een overzicht van geinstaleerde scripts. Zoek de installatie van Wordpress die je wilt aanpassen;

6. Klik op het moersleuteltje (Knopje) / edit knopje;

7. Wanneer je naar beneden gaat zie je nu van zelf Administrator username en password;
8. Wijzig de velden en druk helemaal beneden op 'save all'

Je kunt nu met deze gegevens inloggen op je Wordpress installatie. (je-domein.nl/wp-admin)