Wordpress is via de sitebuilder geactiveerd. Je kunt inloggen met de ontvangen gevens op de backend van Wordpress. Nu houden we zelf ook niet van lezen dus zijn wij fan van Leveluptuts. Hier kun je eenvoudig video's bekijken die je helpen bij het werken met Wordpress. Bekijk alle tutorials voor Wordpress via onderstaande link.

http://leveluptuts.com/tutorials/wordpress-basics

Mocht je nog meer informatie willen en achtergronden dan kun je kijken bij deze handleiding.

http://www.wplounge.nl/beginners/

Heb je daarna nog vragen dan kun je ze altijd aan ons stellen. Mocht je ons willen inschakelen om templates te instaleren of plugins te instaleren dan helpen we je graag. We brengen hier per uur dat we bezig zijn wel kosten voor in rekening.