Hoe verwijs ik mijn domeinnaam naar jullie servers? Print

• 2

Wanneer je gebuik maakt van onze diensten hosting diensten maar je domeinnaam ergens anders hebt ondergebracht kun je op 2 manieren naar onze servers verwijzen.

DNS aanpassen

Via het bedrijf waar de domeinnaam is geregistreerd kun je DNS gegevens aanpassen. Hoe je dit kunt doen hangt erg af van de provider en hoe zij dit hebben geregeld. Neem hiervoor contact op met je huidige provider. De DNS gegevens die je dient te gebruiken zijn afhankelijk van de server waarop je site is geplaatst. De DNS gegevens kun je vinden in de directadmin omgeving. Deze is te vinden onder Diensten > Mijn services > Bekijk details (van de dienst) > Login bij Direct admin (Onderaan knopje). Klik vervolgens in directadmin op DNS management.

Nameservers aanpassen

Nameservers pas je aan via je huidige registar. Voor meer informatie dien je met hen contact te zoeken. De te gebruiken nameservice kun je vinden in directadmin Deze is te vinden onder Diensten > Mijn services > Bekijk details (van de dienst) > Login bij Direct admin (Onderaan knopje). Klik vervolgens in directadmin op DNS management.